15 min
20 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Portioner
3 dl
Räkor (handskalade)2 dl
Spenatblad (färsk)2 dl
Rucolasallat0.50 dl
Quinoa (gulvit)0.50 dl
Quinoa (svart)1 msk
Lantbuljong (ekologisk)el. konc. grönsaksfond
2 styck
Ägg2 styck
Avokado2 styck
Tomater1 styck
Paprika (röd)1 styck
Paprika (gul)0.50 styck
Rödlök5 cm
Gurka0.50 styck
Apelsin1 styck
Citron1 dl
Olivolja2 msk
Solrosfrön2 msk
Sesamfrö2 msk
Gojibär (torkade)KOCK: AnneAnne
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Stationshuset är ett Kafé i Saltsjöbaden där denna rätt serveras. Räksallad är perfekt att bjuda på till lunch.