50 min
14 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
350 gram
Nötfärs1 styck
Gul lök2 klyfta
Vitlök0.50 tsk
Kajennpepparpulver1 styck
Paprika (röd)425 gram
Krossade tomater2 msk
Tomatpuré400 gram
Kidneybönor burk (skölda)1 msk
RödvinsvinägerCanderel strö
Salt & peppar
2 msk
Olivolja till stekning2 dl
Crème fraiche mini (5%)8 skiva
MatbrödKOCK: CanderelCanderel
Uppdragsgivare:www.canderel.sewww.canderel.se
Förslag: Servera t.ex. lavashbröd eller mjukt tunnbröd till maten. Lavash är, liksom tunnbröd, ett mjukt bröd tillagat av mjöl, vatten och salt. Förekommer vanligt bl.a. i Turkiet, Iran och Armenien. Canderel kan bytas ut mot strösocker eller utelämnas.