Skinkrullade räkor (förrätt)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Skinkrullade räkor (förrätt)

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 8 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 12 skiva

      Rökt skinka
    • 300 gram

      Räkor (rensade)
    • 1.50 dl

      Crème fraiche
    • 1 msk

      Tomatpuré
    • 2 krm

      Chilipulver
    • 4 styck

      Soltorkade tomater
    • 1 huvud

      Isbergssallat
    •  

      Persilja
  • Gör så här:
    1. Hacka de soltorkade tomaterna och lägg dem i en skål. Blanda i räkor, créme fraiche, tomatpuré och chilipulver.

    2. Tvätta och strimla salladshuvudet. Lägg en bädd av sallad på varje tallrik och strö över persilja. Fyll skinkskivorna med räkblandningen och lägg dem ovanpå salladen. Servera.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Gröna rätter är oftast smakrika. Salta, syrliga, söta och beska (sallad) ingredienser och smaksättare blandas om vartannat i såväl naturella som tillagade rätter. Antalet ingredienser är ofta många i en sallad.  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Skinkrullar

Skinkrullar

10 minEnkelt

0 voting
Skinkrullar (vickning)
Om oss