Skinkrullar (vickning)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Skinkrullar (vickning)

  • 0 voting
    0Recension
    • ( + 10 min )

    • 4 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    16 Antal bitar

    • 2 skiva

      Tunnbröd (mjukt)
    • 1 dl

      Crème fraiche
    • 1 msk

      Senap (fransk osötad)
    • 200 gram

      Kokt skinka (tunt skivad)
  • Gör så här:

    Enkel rätt som kan förberedas i god tid.

    1. Blanda crème fraiche med senap. Bred kräm på brödet.

    2. Lägg på skinkskivor. Rulla ihop.

    3. Linda plastfilm runt och förvara kallt.

    4. Ta ut och skär i bitar strax före servering.

KOCK: SpisaSpisa

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Skinkrullar

Skinkrullar

10 minEnkelt

0 voting
Grönsakspaj (vickning)
Om oss