Salsa verde à la PetterBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Salsa verde à la Petter

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 10 Ingredienser

    • Avancerat

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 2 st liten

      Schalottenlök
    • 1 klyfta

      Vitlök
    • 1 styck

      Paprika (grön)
    • 100 gram

      Slätpersilja (blad)
    • 50 gram

      Basilika
    • 2 msk

      Kapris
    • 100 gram

      Ansjovisfiléer (rensade)
    • 1 msk

      Balsamvinäger
    • 2 dl

      Olivolja
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Skala, hacka lök och vitlök. Ansa paprika och skär i mindre bitar.

    2. Mixa ingredienserna i mat­beredare eller med mixerstav till en grov smet. Smaka av med salt och peppar.

    3. Servera såsen kall eller uppvärmd.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

PASSAR T.EX. TILL

Kockens tips!

Passar främst till kött.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Ris à la Malta

Ris à la Malta

30 minEnkelt

Om oss