Rostade pumpafrönBild av Michael Krantz

Rostade pumpafrön

  • 0 voting
    0Recension
    • 2 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    6 portioner

    •  

      Salt
    •  

      ev. mer kryddning
  • Gör så här:
    1. Skölj och rensa rent fröerna från fruktköttet. Ett bra sätt att är att lägga allt i en bunke med vatten. Vispa sedan sönder fruktkött och låt sjunka till botten. Fiska upp frön, låt dem rinna av och torka på papper. 
    2. Strö ut på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olja. Strö över salt och ev. mer krydda. 
    3. Rosta i ugnen på 200-225 grader, håll koll så dom inte bränns. Det tar ca. 10 minuter.

KOCK: Kristin JohanssonKristin Johansson

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Rostade rotsaker

Rostade rotsaker

30 minEnkelt

5 votings
Rostade pumpakärnor
Om oss