Rostade rotsaker

Rostade rotsaker

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 8 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 1 st stor

      Palsternacka
    • 2 styck

      Morot
    • 0.30 styck

      Rotselleri
    • 0.30 styck

      Purjolök
    • 1 tsk

      Rapsolja
    • 2 krm

      Salt
    • 1 krm

      Rosmarin (torkad)
    • 1 krm

      Timjan (torkad)
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 175 grader. Ansa, skala, borsta rotsakerna. Skär dem i 5 cm långa stavar. Lägg i en smörad ugnssäker form.

    2. Krydda med salt och peppar, samt örtkryddorna. Blanda med matoljan. Baka (sätt in) i ugnen cirka 20 minuter.

KOCK: LunchfrämjandetLunchfrämjandet

Uppdragsgivare:www.lunchframjandet.sewww.lunchframjandet.se

Kockens tips!

Passar till allehanda rätter, främst stekta kött- och fiskrätter.

Kommentar
Liknande recept
5 votings
Rostade pumpakärnor
Om oss