Rökt makrill med primörgurka

Rökt makrill med primörgurka

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 7 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 600 gram

      Makrillfilé (varmrökt)
    • 8 styck

      Primörgurka
    • 0.50 styck

      Chilifrukt
    • 2 styck

      Knipplök (smålök)
    • 1 styck

      Citron
    • 50 gram

      Smör
    • 1 knippe

      Dill
  • Gör så här:
    1. Dela gurkor. Finhacka chili. Skär det gröna på knipplök i fina ringar. Skär det vita i halvmånar.
       
    2. Smält smör. Lägg ner gurkan och värm den i smöret. Tillsätt chili och lök. Pressa i citron.
       
    3. Värm makrill lätt i micro.
       
    4. Lägg upp gurkan. Skeda över smöret. Garnera med dill.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Smakrika fiskrätter har flera tydliga grundsmaker och kan innehålla speciellt smakrika tillbehör vilket ger smakrikedom. Kraftfull blir rätten t.ex. om den består av fet fisk och kaloririka tillbehör. Hasselsmörbakad laxfilé är en ganska kraftfull rätt med sammansatt smakupplevelse och ett typiskt r  LÄS MER
Kommentar
Om oss