Rimmad laxboll med rosépepparBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Rimmad laxboll med rosépeppar

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 7 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    16 Antal crostini

    • 300 gram

      Laxfilé (färsk)
    • 1 msk

      Salt
    • 1 msk

      Strösocker
    • 1 tsk

      Rosépeppar
    • 1 styck

      Skal från lime
    • 16 styck

      Crostini
    •  

      el. minibaguette
  • Gör så här:
    1. Skär bort skinnet och ta bort ben från laxen. Fintärna laxen och lägg i bunke.

    2. Krossa rosépepparkornen.
      Riv grönt limeskal.

    3. Blanda alla ingredienser i en bunke.
      Ställ kallt i minst 10 minuter.

    4. Skiva och rosta baguetteskivor om inte färdiga crostini finns.

    5. Ta ut laxen och gör små bollar.
      Lägg bollarna på brödskivorna.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Rimmad lax

Rimmad lax

35 minEnkelt

Om oss