Rågknäckebröd med fänkålBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Rågknäckebröd med fänkål

  • 0 voting
    0Recension
    • 25 min

    • 6 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    16 Antal bröd

    • 50 gram

      Smör
    • 2 dl

      Vatten
    • 0.50 tsk

      Salt
    • 2 msk

      Fänkålsfrön (mald)
    • 3 dl

      Rågmjöl (grovt)
    • 3 dl

      Rågsikt
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 200°C.
       
    2. Smält smör. Låt svalna till cirka 37°C, fingervarmt.
       
    3. Blanda alla ingredienser väl. Dela upp degen i bitar. Kavla ut bitarna gärna med kruskavel.
       
    4. Lägg på mjölad plåt. Grädda i ugn cirka 8 minuter.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Gratinerad fänkål

Gratinerad fänkål

35 minEnkelt

Om oss