Nürnberger i baconBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Nürnberger i bacon

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 3 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    8 Antal st

    • 8 styck

      Nürnberger
    • 8 skiva

      Bacon
    •  

      Tandpetare
  • Gör så här:
    1. Linda in korvarna i bacon. Fäst gärna med en tandpetare för att hålla baconet på plats.

    2. Hetta upp en stekpanna och stek korvarna på medelhög värme tills baconet blir krispigt och gyllenbrunt.

    3. Plocka bort eventuella tandpetare och servera.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Fläskkött är ganska ofta salt i sig t.ex. kassler eller rimmat fläsk, eller så saltas köttet rikligt vid tillagning. Klassisk salt rätt är stekt fläsk med löksås. Grillade rätter är ofta salta och fet, kraftfull mat kräv  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Nürnberger i bacon (buffé)
Om oss