Myntabulgur libanesisk touch (tillbehör)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Myntabulgur libanesisk touch (tillbehör)

  • 1 voting
    1Recension
    • 45 min

    • 8 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 2 dl

      Bulgur
    • 1 msk

      Grönsaksfond (konc)
    • 1 knippe

      Bladpersilja
    • 1 kruka

      Mynta (färsk)
    • 2 styck

      Tomater
    • 0.50 styck

      Gurka
    • 0.50 dl

      Olivolja
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Koka bulgur med grönsaksfond enligt anvisning på förpackning. Låt svalna.

    2. Finhacka noggrant persilja och mynta.
      Kärna ur gurkan och finhacka.
      Kärna ur tomaterna och finhacka.
      (Kärna ur = ta bort det lösa innanmätet).

    3. Blanda alla ingredienserna i en skål.
      Smaka av med salt och peppar.
      Salladen bör stå och dra i 30 minuter.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Libanesiska färsbiffar
Om oss