Mozzarellinesallad med kaprispestoBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Mozzarellinesallad med kaprispesto

  • 0 voting
    0Recension
    • 7 min

    • 3 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 200 gram

      Mozzarelline
    • 2 st stor

      Tomater
    • 140 gram

      Oliv- & kaprispesto
  • Gör så här:
    1. Hacka tomater.

    2. Blanda mozzarellini med tomater och pesto.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

ALTERNATIV

Att tänka på när du väljer passande dryck

Gröna rätter med sälta är sällan kraftigt salta. Salta grönträtter kan vara en naturell grönträtt som kokt kronärstkocka som äts med smör och salt eller en rätt med salta ingredienser t.ex. en salt ost eller oliver. Rätterna &a  LÄS MER
Kockens tips!

Pesto och liknande produkter av olika slag finns att köpa i små burkar. Vi valde en blandning av oliver och kapris. Mozzarelline är små kulor av mozzarella. Fungerar som lätt maträtt med bröd till.

Kommentar
Om oss