Misosoppa med morot och blomkål (frukost)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Misosoppa med morot och blomkål (frukost)

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 4 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 2 msk

      Misopasta (mörk)
    • 6 dl

      Vatten
    • 1 styck

      Morot
    • 100 gram

      Blomkål
  • Gör så här:
    1. Koka upp vatten och dra åt sidan.

    2. Skala morot och skär i tunna stavar. Bryt ner blomkålen i små buketter. Fördela i i glas.

    3. Rör ut misopastan i vattnet. Slå på miso i glasen.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Som dekoration använde vi bladkryddan perilla (shiso). Det finns grön och röd-violett perilla och det är de taggiga bladen som främst används, men även fröna.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Het morots- och ingefärsdryck
0 voting
Lättkokt blomkål med bacon
Om oss