Mexikansk bönsalsa (tillbehör)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Mexikansk bönsalsa (tillbehör)

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 8 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    1 Satser (à 450g)

    • 400 gram

      Svarta bönor burk (med spad)
    • 3 styck

      Salladslök
    • 0.50 styck

      Paprika (röd)
    • 1 msk

      Jalapeno inlagd (grön)
    • 0.50 kruka

      Koriander (färsk)
    • 0.50 tsk

      Oregano (torkad)
    • 1 msk

      Olivolja
    • 1 styck

      Lime
  • Gör så här:
    1. Skölj bönorna och låt dem torka.

    2. Ansa lök, paprika och jalapeno.
      Finhacka detta och korianderbladen.

    3. Blanda ingredienser i en skål.
      Pressa över limejuice och häll på olja.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Rätten passar bra som kryddstarkt tillbehör till kötträtter, eller som fyllning i tacoskal.

Förbered gärna rätten i förväg och ställ kallt. Smakar bäst om de får stå och "dra" i en halvtimme eller så.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Omelett med mexikansk bönsalsa
0 voting
Mexikansk guacamole

Mexikansk guacamole

15 minEnkelt

Om oss