Matjessill med gräddfil & gräslökBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Matjessill med gräddfil & gräslök

  • 0 voting
    0Recension
    • 5 min

    • 3 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 4 filé

      Matjessill
    • 2 dl

      Gräddfil
    •  

      Gräslök (hackad)
  • Gör så här:

    Receptet avser färdigköpta matjesillsfiléer.

    1. Skär matjesillen i skivor och servera med hackad gräslök och en klick créme fraiche.

KOCK: SpisaSpisa

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Till gruppen salt rå fisk räknas främst olika sorters inlagd sill. Utmärkande är sältan, men i övrigt är smakrikedomen mycket varierande. Delvis mot våra principer, men av praktiska skäl har vi samlat flertalet inlagda sillsorter här. Inlag  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Bakad potatis med gräslök
Om oss