Matjesröra i glasBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Matjesröra i glas

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 1 filé

      Matjessill
    • 2 styck

      Ägg
    • 0.50 styck

      Rödlök
    • 2 kvist

      Dill
    •  

      Svartpeppar (grovmald)
    • 1 dl

      Gräddfil
  • Gör så här:
    1. Hårdkoka ägg i ca 10 minuter.
      Låt kallna i kallt vatten.
       
    2. Skala och finhacka lök.
      Skala och finhacka ägg.
      Finhacka dill.
      Skär sillen i bitar.
      Blanda allt försiktigt.
       
    3. Varva röra med gräddfil i små glas.
      Toppa med svartpeppar och lite dill.
       

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Till gruppen salt rå fisk räknas främst olika sorters inlagd sill. Utmärkande är sältan, men i övrigt är smakrikedomen mycket varierande. Delvis mot våra principer, men av praktiska skäl har vi samlat flertalet inlagda sillsorter här. Inlag  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
Om oss