Matiga muffins med oliver, fetaost och spenatBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Matiga muffins med oliver, fetaost och spenat

  • 0 voting
    0Recension
    • 45 min

    • 12 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    8 Antal muffins

    • 2.50 dl

      Vetemjöl
    • 1.75 dl

      Grahamsmjöl
    • 0.25 dl

      Havrekli
    • 1.50 tsk

      Bakpulver
    • 0.50 tsk

      Salt
    • 8 styck

      Oliver (svarta kärnfria)
    • 50 gram

      Fetaost
    • 1.50 styck

      Ägg
    • 0.75 dl

      Filmjölk
    • 0.50 dl

      Olivolja
    • 50 gram

      Spenatblad (färsk)
    •  

      Muffinsformar (stora)
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 180ºC.

    2. Blanda mjöl med havrekli, bakpulver och lite salt i en bunke. Grovhacka oliver och lägg i bunken. Smula ner fetaost.

    3. Vispa ägg poröst i en annan bunke.
      Blanda med filmjölk, olja och spenatblad.
      Blanda detta med mjölblandningen.
      Fördela i stora muffinsformar.
      Sätt in i ugnen i cirka 30 minuter.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Muffins - grundrecept
Om oss