Living pastaBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Living pasta

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 10 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 320 gram

      Pasta
    • 8 styck

      Tomater (kvist-)
    • 40 gram

      Färsk ingefära
    • 1 tsk

      Sambal oelekpasta
    • 5 styck

      Soltorkade tomater i olja (avrunnet)
    • 1 styck

      Citron
    • 1 tsk

      Salt
    • 200 gram

      Chèvre
    • 30 gram

      Pinjenötter
    • 50 gram

      Mangoldskott
  • Gör så här:
    1. Koka pasta enl. anvisning på förpackning.
       
    2. Hetta upp en stekpanna utan fett och rosta pinjenötterna till lätt bränd färg. Rör om.
      Lägg åt sidan.
       
    3. Riv ingefära, eller skär i mindre bitar.
      Mixa ordentligt ingefäran med de färska och soltorkade tomater, sambal oelek och citronjuice i en matberedare. Salta.
       
    4. Skölj av pastan och blanda med mixet.
      Smula över chèvre och toppa med pinjenötter och mangoldskott.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Avsnitt pasta-/risrätter ej klar. Pågående arbete.Pastarätter är som regel smakrika, risrätter smakrika eller kryddiga. Pastasåser är ofta lätt söta och ofta kryddiga och ofta är också övriga tillbehör smak  LÄS MER
Kockens tips!

Använd valfri pasta. Vi valde stor snäckpasta.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Pasta

Pasta

15 minEnkelt

0 voting
Pasta - grundrecept

Pasta - grundrecept

15 minEnkelt

Om oss