45 min
18 Ingredienser
Avancerat
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
1 st stor
Sötpotatis0.50 styck
Paprika2 dl
Rotselleri (riven)1 stjälk
Broccoli (färsk)3 klyfta
Vitlök1 msk
Olivolja2 tsk
Sambal oelekpasta1 tsk
Mineralsalt1 krm
Vitpeppar (nymald)2 tsk
Dragon (torkad)2 tsk
Chilifrukt (röd, hackad)0.50 styck
Apelsin300 gram
Laxfilé200 gram
Räkor (rensade)2 dl
Babyspenat (färsk)2.50 dl
Kesella lätt (kvarg 1%)1 cm
Färsk ingefära1 krm
Citronmeliss (torkad)KOCK: Nina Ahlm: Kostrådgivarens kokbokNina Ahlm: Kostrådgivarens kokbok
Uppdragsgivare:www.bonnierfakta.se/Bocker/Bokpresentationssida/?Isbn=9789185225934www.bonnierfakta.se/Bocker/Bokpresentationssida/?Isbn=9789185225934
Nina Ahlm: Passar lika bra att bjuda gästerna på som att ha i matlådan. Den här rätten innehåller rejält med vitaminer, mineraler och antioxidanter. Sötpotatis innehåller mycket E-vitamin som är starkt antioxidant.
FörlagKostrådgivarens kokbok: www.fitnessbolaget.se