Lammkotletter med råstekt potatis och katrinplommonBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Lammkotletter med råstekt potatis och katrinplommon

  • 0 voting
    0Recension
    • 25 min

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 8 styck

      Lammkotlett
    • 2 msk

      Smör
    •  

      Salt & peppar
    • Tillbehör:
    • 0.80 kilo

      Potatis
    • 300 gram

      Katrinplommon
    •  

      Solrosskott
  • Gör så här:
    1. Skala och råriv potatisen. Hetta upp smör i en stekpanna och stek potatisen gyllenbrun på medelhög värme. Salta och peppra.

    2. Hetta upp smör i en annan stekpanna och stek kotletterna på medelhög värme i
      ca 3 min på varje sida. Krydda med
      salt och peppar.

    3. Servera råstekt potatis och lammkotletter med solrosskott och torkade plommon.

KOCK: SpisaSpisa

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Sötaktiga lammrätter är ovanligt. Sötma kan förekomma i sås eller tillbehör, men är sällan dominanta. Någon form av söt gelé brukar serveras till lamm och mintgelé är klassiskt. Katrinplommon är ett annat sött k  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Råstekt potatis i panna
Om oss