Kycklingdrumstick i stekpåse med rotsaker

Kycklingdrumstick i stekpåse med rotsaker

  • 0 voting
    0Recension
    • 45 min

    • 9 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 4 styck

      Kycklingben
    • 2 styck

      Morot
    • 2 styck

      Palsternacka
    • 2 styck

      Vårlök
    • 1 klyfta

      Vitlök
    • 1 styck

      Citron
    • 4 msk

      Smör
    •  

      Persilja
    • 4 styck

      Stekpåse
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 150°C.
       
    2. Skala och skär ner grönsakerna lite grovt. Fördela ut i stekpåsar. Lägg i kyckling. Pressa ner vitlöksklyfta. Lägg i smör och lite persilja. Salta och peppra.
       
    3. Knyt ihop påsarna. Sätt in i ugnen. Låt stå i 40 minuter.
       
    4. Ställ ut på buffébordet och låt folk ta sin egen påse.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Kraftfulla (kaloririka) fågelrätter, som samtidigt är neutrala i smaken, är oftast kyckling- och kalkonrätter, eller ibland också någon vildfågelrätt. Rätterna är vanligen inte särskilt kaloririka, utan mer "  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Nötbog i lergryta med rotsaker
Om oss