Julig nötblandningBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Julig nötblandning

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 9 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    1 Sats (à 3,5 dl)

    • 1 dl

      Cashewnötter (osaltade)
    • 1 dl

      Valnötskärnor
    • 1 dl

      Hasselnötter
    • 1 dl

      Pumpakärnor
    • 1 dl

      Solrosfrön
    • 1 dl

      Russin
    • 1 dl

      Kokosflingor
    • 0.50 dl

      Glögg
    • 2 krm

      Salt
  • Gör så här:
    1. Blanda nötter, russin och kokosflingor.
       
    2. Hetta upp en torr stekpanna. Tillsätt nötblandning, glögg och lite salt. Sänk värmen något så att nötterna inte bränns vid. Rör om tills vätskan torkat in.
       
    3. Låt svalna. Förvara i tättslutande kärl.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Blanda gärna en större sats nötter och russen för att enkelt tillreda vid senare tillfälle.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Juliga saffransscones
0 voting
Julig pepparkaksglass
Om oss