1 h( + 4 h )
11 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Portioner
3 dl
Vispgrädde3 dl
Standardmjölk1 tsk
Kanel (mald)0.50 tsk
Kryddnejlika (mald)0.50 tsk
Kardemumma (mald)el. mald ingefära
1 msk
Sirap (mörk)2 styck
Ägg (gula)1 styck
Ägg1 dl
StrösockerGlassmaskin
Utan glassmaskin: Häll smeten i en bunke och ställ i frysen. Rör om då och då under infrysningen tills massan har fått fast konsistens. Frystid 3-4 timmar.
KOCK: Tyrol, SthlmTyrol, Sthlm
Uppdragsgivare:www.tyrol.se/matdryckwww.tyrol.se/matdryck
JÄMFÖR
Receptet kommer från restaurang Tyrol, Gröna Lund i Stockholm. Läs mer om deras julbord på: Tyrols vilda julbord