Italienska bröd

Italienska bröd

  • 0 voting
    0Recension
    • 1 h

    • 5 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    3 limpor

    • 50 gram

      Jäst (färsk)
    • 9 dl

      Vatten
    • 1 msk

      Salt
    • 1.50 msk

      Matolja
    • 2.25 liter

      Vetemjöl
  • Gör så här:
    • Arbeta ihop all ingredienser till en smidig deg. Forma tre lika stora limpor av degen och gör tre skåror med en vass kniv i varje limpa. Låt limporna jäsa till dubbel storlek.
    • Grädda i 225°C i 20-25 minuter.

KOCK: Kristin JohanssonKristin Johansson

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Fetaostbullar (bröd)

Fetaostbullar (bröd)

1 h 15 minMedel

0 voting
Grillat bröd

Grillat bröd

10 minEnkelt

Om oss