Grillat brödBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Grillat bröd

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 4 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 4 skiva

      Matbröd
    •  

      Matolja
    •  

      Vitlök ?
    •  

      Tomater?
  • Gör så här:
    1. Skiva brödet och pensla på med lite matolja.

      Smaksätt gärna brödet t.ex.: Skär vitlöksklyftor på hälften (eller mosa dem). Gnid en vitlökshalva mot brödet och/eller en tomatklyfta, så att det tar smak. Pensla med olivolja och strö över grovt havssalt. Kan även göras efter att brödet grillats.

    2. Lägg på grillen och grilla 2-3 minuter på vardera sidan, tills de fått fin färg.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

De flesta brödsorterna kan grillas, men vitt matbröd är att föredra. Detta är ett bra sätt att använda lite äldre bröd.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Fetaostbullar (bröd)

Fetaostbullar (bröd)

1 h 15 minMedel

0 voting
Italienska bröd
Om oss