Hjortronkompott (tillbehör)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Hjortronkompott (tillbehör)

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 250 gram

      Hjortron (osockrade)
    • 2 styck

      Äpple (rött, syrligt)
    • 2 cm

      Färsk ingefära
    • 3 styck

      Stjärnanis
    •  

      Salt
  • Gör så här:
    1. Kärna ur äpplena och skär i tunna skivor.
      Skala och finhacka ingefära.

    2. Lägg äpple, ingefära, hjortron, stjärnanis i en kastrull. Låt småkoka under lock i 10 minuter. Salta.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Ett sötsurt tillbehör som passar bra till kött.

Kommentar
Om oss