Havssnittar (Nyårsentré)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Havssnittar (Nyårsentré)

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 100 gram

      Räkor (rensade)
    • 3 msk

      Majonnäs
    • 4 skiva

      Formfranska
    • 2 msk

      Smör
    • 30 gram

      Forellrom (el. löjrom)
    •  

      Gräslök
  • Gör så här:
    1. Hetta upp smöret i en stekpanna och stek formbrödsskivorna på medelhög värme
      tills de fått en gyllenbrun färg.
       
    2. Tag ett glas och måtta rundlar på brödskivorna och skär ut.
       
    3. Blanda räkor och majonnäs till en röra och lägg ovanpå rundlarna. Toppa med forellrom och en gräslökskvist. Servera.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Kraftfulla skaldjursrätter är oftast smakrika anrättningar tack vare smakrika tillbehör, Främst handlar det om kaloririka och smakrika såser till maten. Ofta utgör såsen en väsentlig del av portionsvikten vilket gör rätten fyllig.  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Bacondadlar (Nyårsentré)
0 voting
Havssnittar (plockmat)
Om oss