Hallon och vinbärssyltBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Hallon och vinbärssylt

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 4 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    1 Sats (à 6 dl)

    • 500 gram

      Hallon
    • 0.50 kilo

      Röda vinbär
    • 0.50 styck

      Citron
    • 5 dl

      Syltsocker
  • Gör så här:
    1. Pressa citronjuice i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt övriga ingredienser.

    2. Koka upp och sänk sedan värmen.
      Låt småkoka i cirka 10 min. Rör om.

    3. Häll upp i rengjorda burkar.
      Förslut väl.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Hållbar i en månad.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Hallon- och krusbärslemonad
Om oss