Gul kycklingröra i röda tortillaskalBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Gul kycklingröra i röda tortillaskal

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 7 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 4 st stor

      Kycklingfilé
    • 0.50 msk

      Olivolja
    • 1 msk

      Curry
    • 3 dl

      Crème fraiche
    • 250 gram

      Spenatblad (färsk)
    • 4 styck

      Tortillas med tomat
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 200ºC.
      Strimla kycklingen.
       
    2. Hetta upp olivolja i en stekpanna. Krydda med curry. Stek kycklingen några minuter tills genomstekt.
       
    3. Tillsätt crème fraiche och spenatblad.
      Låt småkoka någon minut.
      Dra åt sidan och låt svalna.
      Smaka av med salt och peppar.
       
    4. Värm snabbt tortillabröden i ugnen.
      Ta ut och fördela kycklingen på bröden.
      Vik ihop och servera.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Kryddhetta skapas av curry, kryddpeppar, chili och andra starka kryddor. Hit räknas även tydligt kryddiga fågelrätter, även om inte kryddningen skapar hetta i munnen. Kryddig mat ställer speciella krav på dryckesval.  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Gul gazpacho
Om oss