Gnocchi med salvia och tomat

Gnocchi med salvia och tomat

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 6 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 500 gram

      Potatisgnocchi
    • 1 burk

      Passerade tomater
    • 150 gram

      Pecorino (fårost)
    • 1 kruka

      Salvia (färsk)
    • 1 msk

      Kapris
    •  

      Salt & svartpeppar
  • Gör så här:
    1. Koka upp vatten till gnocchi i en gryta. Värm passerade tomater, hälften av pecorino osten riven, halva krukan med finhackad salvia och kapris i en stekpanna.
    2. Låt gnocchin koka två minuter, häll av vattnet och vänd ner i tomatsåsen. Strö över hyvlad pecorino och strimlad salvia.

KOCK: Michael KrantzMichael Krantz

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Gnocchi kan vara lite överkurs att göra själv och finns nu färsk kyld som är riktigt bra alternativ.
Kommentar
Liknande recept
Om oss