50 min
16 Ingredienser
Avancerat
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
4 filé
Harfilé2 msk
Honung (flytande)4 msk
Rosmarin (torkad)1 msk
Smör till stekningSalt & peppar
8 styck
Potatis50 gram
Smör1 dl
Ströbröd50 gram
Champinjoner1 styck
Purjolök3 msk
Balsamvinäger6 dl
Vatten2 msk
Viltfond (konc)2 msk
Rönnbärsgelé1 msk
Matlagningsmjöl1 dl
PistaschmandelKOCK: PetterPetter
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Glasera innebär att man ger något en blank yta, man täcker med glasyr. Glasering kan ske med smör, gelé, socker, steksky, choklad, vatten e.d. I detta recept glaserade vi filéerna med honung.