Dubbelburgare hela programmetBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Dubbelburgare hela programmet

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 15 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 800 gram

      Nötfärs
    • 4 styck

      Hamburgerbröd
    • 8 skiva

      Bacon
    • 1 styck

      Gul lök
    • 3 styck

      Tomater
    • 12 skiva

      Gurka
    • 1 dl

      Ättiksgurka
    • 4 skiva

      Hårdost
    • 4 styck

      Sallatsblad
    •  

      Majonnäs
    •  

      Senap
    •  

      Ketchup
    •  

      Salt & peppar
    •  

      Matfett till stekning
    •  

      Ger 1 st 200gram/portion
  • Gör så här:
    1. Förbered: Skala och skiva lök.
      Skiva tomater, gurka och hårdost.

    2. Bacon: Stek bacon knaprigt i panna på medelhög värme (eller i micro).
      Låt dem rinna av på hushållspapper.

    3. Burgare: Forma färsen till burgare. Stek dem på medelhög värme i cirka 5 minuter på var sida. Salta och peppra.

    4. Lägg upp: Lägg ett sallatsblad på varje brödskiva. Varva ostskivor, majonnäs, lök, ketchup, senap, tomater, gurka, bacon och hamburgare. Lägg på det översta brödet.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Köttfärsrätter är nästan alltid smakrika. Färsen är ofta variationsrikt smaksatt som sedan kombineras med smakrika tillbehör.  LÄS MER
Kockens tips!

Välj bort ingredienser enligt egen smak.

Kommentar
Liknande recept
Om oss