Devil eggs (plockmat)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Devil eggs (plockmat)

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 7 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 8 styck

      Ägg
    • 2 msk

      Smör
    • 1 msk

      Senap
    • 3 msk

      Majonnäs
    • 1 msk

      Gräslök (hackad)
    •  

      Tabascosås
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Hårdkoka äggen i cirka 8 min. Kyl dem i kallt vatten och låt svalna. Låt smöret bli rumsvarmt. Finhacka gräslök.

    2. Blanda majonnäs, smör, senap och gräslök. Smaka av med salt.

    3. Skala äggen och halvera dem. Ta ur äggulan och blanda gulan med majonnäsblandningen.

    4. Stänk så många droppar tabasco som du tål (t.ex. 2) i äggvitehalvorna. Lägg en klick majonnäsblandning i varje ägghalva. Dra ett par varv med pepparkvarn över.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Devil eggs

Devil eggs

15 minEnkelt

0 voting
Scrambled egg & bacon
Om oss