Chicken-chorizo pyttipannaBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Chicken-chorizo pyttipanna

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 2 styck

      Kycklingbröst (utan skinn)
    • 2 styck

      Chorizo
    • 600 gram

      Potatis (tärnad fryst)
    • 200 gram

      Sugar snaps
    • 3 msk

      Matfett (smör)
    •  

      Salt
  • Gör så här:
    1. Ta ut potatis och låt den halvtina.
      Ta bort skinnet från kycklingen om du vill minska kalorimängden. Skär i bitar.
      Skiva korven.
       
    2. Hetta upp matfett (smör) i en stekpanna.
      Tillsätt potatis, kyckling och korv.
      Stek den i cirka 5 minuter tills allt blivit varmt och fått lite färg.
       
    3. Tillsätt sugar snaps och stek i ytterligare någon minut.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Kryddhetta skapas av curry, kryddpeppar, chili och andra starka kryddor. Hit räknas även tydligt kryddiga fågelrätter, även om inte kryddningen skapar hetta i munnen. Kryddig mat ställer speciella krav på dryckesval.  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Chicken korma

Chicken korma

30 minMedel

0 voting
Chicken Milano

Chicken Milano

40 minMedel

Om oss