35 min
14 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Portioner
600 gram
Oxfilé (hel bit)1 styck
Bananschalottenlök2 dl
Rött vin100 gram
Smör1 msk
Matolja till stekning1 msk
Smör till stekningSalt & peppar
8 styck
Tomater1 styck
Rödlök0.50 dl
Olivolja1 msk
Balsamvinäger4 kvist
Basilika12 styck
Potatis2 styck
SchalottenlökKOCK: MagnusMagnus
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Chateaubriand är mittbiten på oxfilé som bankas ut och steks för 2 personer.
Hornudden är en ekologisk odling utanför strängnäs med fantastiska tomater, örter och en massa andra grönsaker odlat med kärlek, leta reda på din lokala favoritodlare. Grönsaker som får kärlek smakar väldigt mycket mer.