Carina Brydlings falu

Carina Brydlings falu

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 12 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 600 gram

      Falukorv
    • 400 gram

      Spiralpasta (fullkorn)
    • 200 gram

      Broccoli
    • 1 styck

      Rödlök
    • 1 dl

      Färskost
    • 2 msk

      Pepparrot (nyriven)
    • 1 msk

      Dijonsenap
    • 1 kruka

      Basilika (färsk)
    • 1 kruka

      Gräslök
    • 1 msk

      Rapsolja (kallpressad)
    •  

      Flingsalt
    •  

      Svartpeppar (nymald)
  • Gör så här:
    1. Koka pasta enligt anvisning på paketet i lättsaltat vatten.
    2. Skär broccoli i buketter. Strimla rödlök.
    3. Då någon minut kvarstår av pastakoket, tillsätt broccolin och låt dem koka med.
    4. Häll av vattnet och lägg tillbaka den kokta pastan, broccolin och lök i kastrullen. Rippla över rapsolja, salta och peppra.
    5. Blanda färskost med pepparrot och dijonsenap. Låt det smälta ihop med den varma pastan under lock.
    6. Skiva och stek falukorv i rapsolja under tiden. Då korven är klar, vänd ner grovt skuren gräslök och basilika i pastan.

KOCK: Carina BrydlingCarina Brydling

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Fläsk- och korvrätter är i allmänhet kraftfulla och smakrika. Framdelskött som karré och revbensspjäll är fett- och kalorikt samt smakrikt. Kovar mestadels likaså. Sådant kött kombineras gärna med andra kaloririka och smakrika eller   LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Carina Brydlings kyckling
0 voting
Carina Brydlings pannkaka
Om oss