Bön- och olivtapenad på crostiniBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Bön- och olivtapenad på crostini

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 11 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    16 Antal crostini

    • 400 gram

      Svart bönröra (burk)
    • 100 gram

      Oliver (svarta kärnfria)
    • 1 klyfta

      Vitlök
    • 1 msk

      Tamarisoja
    •  

      el. japansk soja
    • 0.50 tsk

      Tabascosås
    • 0.50 kruka

      Basilika
    • 1 styck

      Skal från lime
    • 1 tsk

      Salt
    • 16 styck

      Crostini
    •  

      el. minibaguette
  • Gör så här:
    1. Skiva och rosta baguetteskivor om inte färdiga crostini finns.

    2. Häll bort spadet från bön- och olivburkarna.
      Skölj bönorna. Skala vitlök.
      Riv grönt limeskal.

    3. Lägg alla ingredienser uto brödet i en matmixer. Mixa till jämn smet.

    4. Fördela mixet på brödet.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Miniråbiff på crostini
Om oss