Belugalinser med grapefrukt (tillbehör)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Belugalinser med grapefrukt (tillbehör)

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 8 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 2.50 dl

      Svarta linser
    • 2 styck

      Grapefrukt
    • 1 st liten

      Rödlök
    • 30 gram

      Rucolasallat
    • 200 gram

      Fetaost
    • 1 styck

      Citron
    • 4 msk

      Olivolja
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Koka linserna enligt anvisning på förpackning.
      Skala och klyfta grapefrukt.
      Skala och finhacka rödlök.
       
    2. Blanda linser med grapefrukt, rödlök och rucola i en bunke. Smaka av med salt och peppar.
       
    3. Smula ner fårost.
      Pressa citronjuice över.
      Ringla olivolja över.
      Blanda om i bunken med en slev.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Svarta linser kallas ibland för belugalinser för att de liknar belugakaviar. Linserna kokar lätt sönder.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Pepparrotsyoghurt (tillbehör)
0 voting
Rättiksslaw (tillbehör)
Om oss