30 min
11 Ingredienser
Avancerat
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
0.50 dl
Vitvinsvinäger1 msk
Gul lök (hackad)1 tsk
Dragon (torkad)5 korn
Vitpeppar (hel)150 gram
Smör3 styck
Ägg (gula)2 msk
Vatten2 msk
Persilja (finhackad)Vitpeppar (nymald)
Vattenbadskastrull
Ger 2 msk sås/portion
KOCK: SpisaSpisa
Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu
PASSAR T.EX. TILL
För att inte såsen skall skära sig skall smör och äggkräm ha samma temperatur, cirka fingervarmt. Har såsen börjat skära sig? Tillsätt då en isbit eller lite kallt vatten.
Vattenbad = liten kastrull som står i större kastrull med vatten. Detta för att inte rätten skall bli varmare än 100 grader.