BalsamicosåsBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Balsamicosås

  • 0 voting
    0Recension
    • 12 min

    • 3 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    2 Antal portioner

    • 1.20 dl

      Balsamvinäger
    • 0.50 dl

      Strösocker
    • 0.50 msk

      Smör
  • Gör så här:
    1. Häll balsmavinäger och socker i en kastrull och koka ner vätskan till halva mängden.
       
    2. Vispa därefter ner smör i såsen.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Detta är en sötsur sås som bl.a. passar väl till sallader, men även till kött och fisk. Tillaga gärna i förväg och tag med.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Sötsur balsamicosås
Om oss