Annes dumplingsBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Annes dumplings

  • 0 voting
    0Recension
    • 1 h

    • 11 Ingredienser

    • Avancerat

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    40 Antal knyten

    • 200 gram

      Wonton pastry
    • 200 gram

      Vårlök
    • 30 gram

      Koriander (färsk)
    • 500 gram

      Edamame sojabönor
    •  

      Salt
    • Sås:
    • 2 styck

      Jinda (liten röd chili)
    • 1 dl

      Asiatisk fisksås
    • 0.50 dl

      Soja (japansk)
    • 1 styck

      Lime
    • 3 cm

      Ingefära
    • Tillbehör:
    • 1 styck

      Ångkokare
  • Gör så här:
    1. Spritsa edamebönor - ta ut dem ur baljan. Finhacka vårlök och koriander.

    2. Blanda bönor, vårlök, koriander och salt.

    3. Lägg en tesked blandning på ett ark wonton pastry. Pensla kanterna med vatten och vik ihop till ett knyte.

    4. Skala och finriv ingefära. Pressa juice från lime. Finstrimla chili.

    5. Blanda alla ingredienser till såsen i en skål. Låt stå cirka 10 minuter innan servering.

    6. Ånga dumplings i en ångkokare cirka 7 minuter. Servera med sås.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Avsnitt pasta-/risrätter ej klar. Pågående arbete.Pastarätter är som regel smakrika, risrätter smakrika eller kryddiga. Pastasåser är ofta lätt söta och ofta kryddiga och ofta är också övriga tillbehör smak  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Annes grötkrydda

Annes grötkrydda

8 minEnkelt

2 votings
Annes kladdkaka

Annes kladdkaka

30 minMedel

Om oss