Ägghalvor med svampröra (plockmat)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Ägghalvor med svampröra (plockmat)

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    14 Antal ägghalvor

    • 7 styck

      Ägg
    • 200 gram

      Champinjoner (färska)
    • 3 gram

      Soltorkade tomater
    • 0.50 dl

      Crème fraiche
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Koka upp vatten och koka äggen i 6 min. Skölj i kallt vatten och skala dem.

    2. Skiva champinjoner. Strimla soltorkade tomater.

    3. Hetta upp en torr stekpanna och torrstek champinjonerna (ingen vätska i pannan). Bränn dem inte. Ta av från plattan.

    4. Mixa hastigt champinjoner med soltorkade tomater i en matberedare eller med mixerstav.

    5. Tillsätt crème fraiche och mixa lätt. Smaka av med salt och peppar.

    6. Halvera äggen och lägg en klick svamröra på varje halva.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Ägghalvor med svampröra
Om oss