Asiatisk biffsallad med nudlar och ingefära

Asiatisk biffsallad med nudlar och ingefära

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 15 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 200 gram

      Rostbiff (skivad)
    • 200 gram

      Risnudlar
    • 200 gram

      Sockerärter
    • 75 gram

      Salladslök
    • 1 förp.

      Cocktailtomater
    • 1 huvud

      Romansallat
    • 4 msk

      Jordnötter (osaltade)
    • 0.50 kruka

      Koriander (färsk)
    • 1 st liten

      Chilifrukt (röd)
    • 1 msk

      Ingefära (färskriven)
    • 1 klyfta

      Vitlök
    • 4 msk

      Olivado Avokadoolja
    • 1 msk

      Limejuice
    • 1 msk

      Asiatisk fisksås
    • 1 msk

      Strösocker
  • Gör så här:
    1. Riv ingefära. Finhacka vitlök. Blanda samman alla ingredienser till dressingen.
    2. Koka nudlar enligt anvisning. Spola kallt. Skölj och skär grönsakerna och salladen i mindre bitar. Rosta nötter i en torr stekpanna. Strimla rostbiff. Skrapa ur frön och skiva chili fint.
    3. Blanda nudlar, grönsaker och dressing. Lägg rostbiff överst. Toppa salladen med jordnötter, koriander och chili.
Kockens tips!

Härlig matig sallad med mycket smak. Anpassa mängden chili efter gästerna och humöret.
Kommentar
Om oss