Tunnbrödssnittar med räkor (plockmat)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Tunnbrödssnittar med räkor (plockmat)

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min( + 20 min )

    • 7 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 4 skiva

      Tunnbröd (mjukt)
    • 3 styck

      Potatis (kokt)
    • 300 gram

      Räkor (rensade)
    • 1.50 msk

      Kapris
    • 200 gram

      Färskost
    • 2 msk

      Gräslök (hackad)
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Koka potatisen i saltat vatten på medellåg värme i ca 10 min och låt den svalna.

    2. Dela tunnbrödsskivorna på hälften.
      Beräkna 2 rullar per person.

    3. Skär kokt kall potatis i tunna stavar.
      Skala räkorna om de har skal.
      Blanda alla ingredienser i en skål.
      Fyll tunnbröden med röran och rulla ihop.

    4. Servera gärna tillsammans med ett glas torrt vitt vin.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Kärleksgryta med räkor
0 voting
Räk- & romröra med chili
Om oss