40 min
11 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
4 skiva
Oxfilé (4-5 cm)16 styck
Vit sparris (färsk)1 msk
Smör till stekningSalt & peppar
Hushållssnöre
70 gram
Smör el. margarin3 styck
Soltorkade tomater5 msk
Basilika (finhackad)1 krm
Svartpeppar (nymald)Aluminiumfolie
8 styck
PotatisKOCK: SpisaSpisa
Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu
Tournedos skall vara 4-5 cm av oxfiléns mittparti. På franska tourner = vända, dos = rygg. Köttet skall vara väl mörat, då det serveras lätt stekt (lätt rå innerdel).
Bästa oxfilén: För att laga den perfekta oxfilén bl.a. rekommenderat för större sällskap, klicka på receptalternativet "Bästa oxfilé" i högerkolumnen.