Tonfiskröra i tunnbrödBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Tonfiskröra i tunnbröd

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 9 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 4 skiva

      Tunnbröd (mjukt)
    • 200 gram

      Tonfisk i olja (burk)
    • 0.50 styck

      Rödlök
    • 10 gram

      Gräslök
    • 1 dl

      Gräddfil
    • 100 gram

      Surkål (mjölksyrad)
    • 25 gram

      Rucolasallat
    • 2 krm

      Salt
    •  

      Svartpeppar
  • Gör så här:
    1. Skala och finhacka rödlök och gräslök.
      Häll bort oljan från tonfisken.

    2. Blanda tonfisk med lök, gräslök, gräddfil och surkål. Salta och peppra.

    3. Fördela rucola och röra på tunnbröden.
      Rulla ihop

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Citron används ofta till fiskrätter vilket ger syrlig smak. Ett annat sätt att skapa syrlighet är genom inläggning eller kokning av fisk i ättika. Ett sådant exempel är inkokt lax som marinerats i ättikslag. Syrligheten förstärks om inlagd ättiksgurka serveras till rätten. Generellt är dock syrlighe  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Min tonfiskröra
0 voting
Mjukt tunnbröd

Mjukt tunnbröd

1 h 50 minEnkelt

Om oss