Timjansdoftande rödkål (tillbehör)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Timjansdoftande rödkål (tillbehör)

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 400 gram

      Rödkål
    • 1 klyfta

      Vitlök
    • 20 gram

      Timjan (färsk)
    • 1 styck

      Skal från citron
    •  

      Matolja till stekning
  • Gör så här:
    1. Finstrimla rödkål. Skala och finhacka vitlök. Hacka timjan. Riv citronskal.


    2. Hetta upp olja i en panna. Stek rödkålen med vitlök, timjan och citronskal ett par minuter tills kålen mjuknat något.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

PASSAR T.EX. TILL

Rosédoftande lammfärsburgare

Rosédoftande lammfärsburgare

  • 50 min
  • 17 Ingredienser
  • Medel
Kommentar
Om oss