Tagliatelle med vitlöksstekta kronärtskockor

Tagliatelle med vitlöksstekta kronärtskockor

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 7 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 400 gram

      Tagliatelle (Barilla)
    • 3 msk

      Olivolja
    • 3 klyfta

      Vitlök
    • 300 gram

      Kronärtskocka (burk)
    • 0.50 dl

      Persilja (grovhackad)
    •  

      Parmesan (nyriven)
    •  

      Peppar
  • Gör så här:
    1. Koka tagliatelle enligt instruktionerna på paketet.
    2. Skala och skiva vitlök. Hacka persilja. Dela kronärtskockor. Riv parmesanost.
    3. Hetta upp en oljad panna. Stek vitlöken tills den är gyllenbrun. Låt kronärtskockorna steka med i några minuter.
    4. Häll av vattnet från pastan. Vänd ner med kronärtskockorna. Tillsätt persilja, nymalen svartpeppar och lite parmesanost. Blanda och lägg upp. Servera med extra svartpeppar och nyriven parmesanost.

KOCK: BarillaBarilla

Uppdragsgivare:se.barilla.comse.barilla.com

Att tänka på när du väljer passande dryck

Pastarätter är ofta lätt salta, men sällan kraftigt salta. Gränsen mellan salt och smakrik pastarätt är diffus. Utöver salt förekommer ofta söta eller kryddiga smaker t.ex. i en pastasås. Är sältan emellertid den utmärkande sm  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
Om oss