SvampsmixBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Svampsmix

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 4 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 200 gram

      Blandsvamp
    • 150 gram

      Sidfläsk (rimmat)
    • 0.50 dl

      Pinjenötter
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Rensa och skär svampen i bitar. Skölj inte. Tärna eller strimla fläsket.

    2. Stek fläsket knaprigt på medelhög värme 3-5 minuter.

    3. Tillsätt svamp och stekt den cirka 5 minuter så att vätskan försvinner.

    4. Tillsätt nötter och smaka av med salt och peppar.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

PASSAR T.EX. TILL

Renfilé med svampmix och tranbärssås

Renfilé med svampmix och tranbärssås

  • 50 min
  • 19 Ingredienser
  • Avancerat
Kockens tips!

I svensk "renlighetsiver" brukar vi vanligen tvätta svamp. Menyse´s chefskock Petter anser dock att det bästa är att bara borsta svampen ren med en liten fin borste.

Kommentar
Om oss